PRAVNO OBVESTILO

PRAVNO OBVESTILO

Pravila uporabe spletnega mesta

UVOD

Spletno mesto je za namen tega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovu www.alenkabratusek.si (v nadaljevanju: spletno mesto).

VSEBINA SPLETNEGA MESTA

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu so informativnega značaja in služijo predvsem informiranju. Administrator spletnega mesta, se obvezuje, da bo storil vse, kar je v njegovi moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov.

ZAŠČITA AVTORSKIH PRAVIC

Spletno mesto je izključna last Alenke Bratušek. Uporabnikom je dovoljena uporaba dokumentov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta. Kljub dovoljeni uporabi Alenke Bratušek na vseh gradivih obdrži materialne in moralne avtorske pravice.

ZAŠČITA ZASEBNOSTI

Ob prvem obisku spletnega mesta, se na vaš računalnik shrani “piškotek”, ki ga lahko tudi sami odstranite ali pa z ustreznimi nastavitvami preprečite, da bi se shranil. Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Kot večina spletnih mest vam poskušamo s piškotki zagotoviti boljšo, hitrejšo in varnejšo izkušnjo. Več o vrstah piškotkov in njihovem upravljanju, si preberite tukaj.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Administrator spletnega mesta se zavezuje, da bo s podatki, ki jih bodo preko spletnega mesta posredovali uporabniki, ravnal v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Administrator spletnega mesta bo osebne podatke obdeloval na podlagi zakona ali osebne privolitve uporabnika. Posredovane osebne podatke bo uporabil izključno za vnaprej določene namene in jih brez privolitve uporabnika ne bo posredoval drugi fizični ali pravni osebi.

ZUNANJE POVEZAVE

Del spletnega mesta so tudi povezave na spletne strani, ki niso del našega spletnega mesta. Za vsebino na teh spletnih strani administrator spletnega mesta ne odgovarja.

SPREMEMBA POGOJEV

Administrator spletnega mesta si pridržuje pravico do spreminjanja teh pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene.

ZAKLJUČEK

Z vstopom na spletno mesto soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji.

 

Ljubljana, 1. januar 2016

 

PIŠKOTKI

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke

 

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Kot večina spletnih mest vam poskušamo s piškotki zagotoviti boljšo, hitrejšo in varnejšo izkušnjo.

 ZAKAJ SO PIŠKOTKI POTREBNI?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

 UPORABLJAMO NASLEDNJE PIŠKOTKE:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.

Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

 

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
CookieControl alenkabratusek_cookiecontrol
ccNoPopup
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.